Verkoop Bouwgrond, Paleochora, Crete, Griekenland, 73001 Paleochora, Chania

Verkoop - Cod. 31312

  • Typologie: Bouwgrond
  • Gebied: 400 m²
  • Getal kamers: 0
  • Verdieping: 0

Totale oppervlakte beschikbaar voor verkoop: 18 936 m2, onderverdeeld in percelen en verder deelbaar in partijen. Minimale oppervlakte per partij: 400 m2, verhouding vloeroppervlak: 0,8 (bouwt 320 m2 op een perceel van 400 m2). Gelegen op een berghelling, op een hoogte tussen 40 m en 100 m, bieden de percelen een prachtig uitzicht op de Libische zee en het stadje Paleochora. Aan de oostgrens van de te koop aangeboden percelen bevindt zich een niet-bebouwbare oppervlakte van ongeveer 14.000 m2 (Natura-zone, niet te koop), die bestaat uit een grot en een klein ravijn. De prijs voor dit land is bespreekbaar.
Paleochora is een klein stadje aan de zuidwestkust van Kreta, op ongeveer 70 km rijden van de stad Chania. Afgezien van de badplaats, is Paleochora ook het administratieve centrum van de regio. Winkelen, bedrijven, administratieve diensten, scholen en gezondheidszorg zijn daar te vinden. Paleochora is een zich snel ontwikkelende kleine stad, gericht op individueel toerisme, in plaats van op massatoerisme en grote "all-inclusive" hotels. Naast moderne faciliteiten biedt de stad een rustige omgeving om in te leven, met een aangenaam klimaat in zowel zomer als winter, en veel natuurlijke schoonheid. Talrijke stranden zijn te voet, met de auto of met de boot bereikbaar en bekende wandelroutes bevinden zich op rijafstand.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Ad geplaatst door Private
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB