Verkoop Handelsactiviteit, Paleochora, Crete, Griekenland, Paleochora Chania

Verkoop - Cod. 41276

  • Typologie: Handelsactiviteit
  • Gebied: 75 m²
  • Getal kamers: 0
  • Verdieping: ground floor

Gelegen op een van de meest populaire en verbazingwekkende locaties in Chania, op een heuvel met een prachtig uitzicht over het betoverende kristalheldere water en de zonsondergang, dit café-bar/restaurant van in totaal 75 m² en met een capaciteit van in totaal meer dan 200 personen, in een smaakvol decor. Gevuld met de romantische sfeer van de wijk, maar ook met een gevoel van status en luxe. De perfecte gelegenheid om een reeds succesvol bedrijf te kopen!

Dit succesvolle bedrijf is een gevestigde ontmoetingsplek voor alle verschillende leeftijden en verspreidt zich over twee niveaus: het restaurant op de begane grond en de café-bar op de bovenste verdieping.

Het restaurantgedeelte bestaat uit een overdekte keuken, volledig uitgerust en volledig uitgerust met professionele apparaten.

De buitenruimte van het restaurant beschikt over 30 tafels met 4 stoelen en biedt een prachtig uitzicht over de stad Paleochora en de zee.

Deze ruimte is overdekt met een pergola.

Op de bovenste verdieping bevindt zich de café-bar, die is bewapend met een flinke bar met hoge stoelen in de binnenruimte en meerdere en comfortabele loungeruimtes in de buitenruimte.

De binnenruimte heeft een capaciteit van 20 hoge stoelen en bestaat ook uit de wasruimte. In de buitenlucht staan hoge stoelen, tafels en loungebanken, goed voor in totaal 60 personen.

Het is een van de bars die letterlijk de hele dag open blijven, en meer bepaald van 8 uur 's ochtends tot laat in de nacht.

Het is al vele jaren actief, waardoor het een klantenkring heeft opgebouwd, evenals de beste reputatie bij de bars en restaurants in Paleochora.

Het café-bar-restaurant te koop in Paleochora is uitgerust met 2 toiletten.

Het benodigde personeel is ongeveer 9 personen: vier personen in het restaurant, een barman en 4 obers.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB