Verkoop Villa, patitiri, Volos, Griekenland, old village

Verkoop - Cod. 38206

  • Typologie: Villa
  • Gebied: 150 m²
  • Getal kamers: 7
  • Verdieping: 2
  • Staat van het gebouw: New building

De villa is gelegen in de woonwijk Chora, het oude dorp van het eiland Alonissos, en heeft een oppervlakte van ongeveer 150 vierkante meter.
Het werd gebouwd in 2007 in de traditionele Alonissiota-bouwstijl, maar met een anti-seismische en geïsoleerde structuur.
De villa is in 2017 volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht met meubels en apparatuur van hoge kwaliteit en Italiaanse afkomst.
In tegenstelling tot de meeste huizen en villa's van het Ancient Village, is het toegankelijk met de auto en heeft het een eigen parkeerplaats voor 4 auto's.
Het is gelegen aan de weg naar de betoverende baai van Megalo Mourtias, bereikbaar in een paar minuten en waar u twee karakteristieke visrestaurants direct aan het prachtige strand zult vinden.
De woonkamer, ongeveer 80 vierkante meter, omvat een grote en lichte woonkamer, verrijkt met een gemetselde open haard in de typische Alonissiota-stijl met houten plafond en zichtbare walnoot balken.
De woonkamer, een grote en panoramische eetzaal en een karakteristieke keuken completeren.
De woonkamer is uitgerust met grote ramen van waaruit u kunt genieten van het uitzicht op de zee, de bossen en olijfboomgaarden die kenmerkend zijn voor dit eiland in het Marine Park van de Noordelijke Sporaden.
Het slaapgedeelte bestaat uit twee grote slaapkamers, elk met een grote badkamer.
Een grote panoramische veranda op twee niveaus van ongeveer 200 vierkante meter. voltooit het eigendom en maakt leefbaarheid buiten mogelijk.
Het is mogelijk om extra gasten op de bovenste verdieping onder te brengen, in een studio-appartement met onafhankelijke en panoramische toegang, compleet met een eigen badkamer.
De villa is het hele jaar door bewoonbaar omdat het is uitgerust met onafhankelijke stookolie met radiatoren in alle kamers.
De villa biedt eigen kookgelegenheid. Bij aankomst vinden de gasten een welkomstpakket met water, vruchtensap en koekjes.
Beddengoed, badkamer en keuken zijn aanwezig. De wissel- en schoonmaakservice wordt twee keer per week aangeboden.
Typische tavernes, bars en restaurants zijn in een paar minuten te bereiken met de auto of via de typische smalle straatjes die de Antico Villaggio oversteken.
In de omgeving is er ook een kleine, maar goed gesorteerde supermarkt.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Ad geplaatst door Private
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB