Verkoop Bouwgrond, Astris, Thassos, Griekenland, Plot 932B

Verkoop - Cod. 19201

  • Typologie: Bouwgrond
  • Gebied: 4000 m²
  • Getal kamers: 0
  • Verdieping: 0

Idyllische bouwgrond aan zee op het eiland Thassos (Noord-Egeïsche Zee) op een uitzonderlijke locatie tegen een realistische prijs. Het perceel ligt op een korte wandeling van 10 minuten van het nabijgelegen zandstrand 'Salonikios'. Het is een van de 4 prachtige percelen op deze locatie aan zee.

Een aura van vrede en rust doordringt de site die ongeveer 30 meter boven de zee is opgeheven en biedt een uitzicht, omgeven door weelderige dennen, over glinsterende zeeën naar de berg Athos op het schiereiland Halkidiki. De plot biedt afzondering zonder afgelegen gebieden. Er is een goede toegang tot de site vanaf de hoofdweg die het eiland omringt. De natuurlijke, zachte topografie van het land minimaliseert de hoeveelheid grondhervorming die nodig is voor elk bouwproject en optimaliseert zo de ontwikkelingskosten
De camping ligt aan de zuidkant van Thassos, in de buurt van het dorp 'Astris' en geniet van het beste klimaat op het eiland met nabijgelegen stranden met zijdeachtig zand. De locatie en topografie van de site is een zeldzame vondst op Thassos. Elektriciteit loopt langs de noordgrens van het terrein. De waterleiding bevindt zich op de hoofdweg die het eiland omcirkelt.

Dit eerstelijnsperceel voldoet aan alle lokale planningscriteria om een bouwvergunning mogelijk te maken. Onlangs is een aangrenzend perceel van 4000 vierkante meter verkocht dat de vraagprijzen valideert.

Voor volledige details verwijzen wij u naar http://www.viviun.com/AD-155196/

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB