Verkoop Villa, Mykonos, Cyclades, Griekenland, KANALIA

Verkoop - Cod. 40765

  • Typologie: Villa
  • Gebied: 265.500 m²
  • Getal kamers: 6
  • Verdieping: 2
  • Staat van het gebouw: New building

Deze nieuw gebouwde, luxe residentie heeft een oppervlakte van 265,50 m². van leefruimte, in een opstelling met 2 niveaus. Het bestaat uit 3 zeer ruime hoofdslaapkamers, 2 aparte woonkamers met 2 gastentoiletten en een volledig uitgeruste keuken. Gelegen in de Middellandse Zee, is de buitenruimte even indrukwekkend met 2 onafhankelijke terrassen. Het terras op de bovenste verdieping vormt een verlenging van de woonkamer met een omhulde lounge en eetkamer met leuke faciliteiten zoals een prachtige bar en een barbecuehoek. Vlak voor het overdekte gedeelte ligt het zonovergoten zwembad en het buitenterras. Het terras op een lager niveau biedt een meer afgelegen en ontspannen ervaring met directe toegang tot de beheerde tuinen. Gelegen op een hellend perceel van 1.300 m2, profiteren de buitenruimtes van een prachtig uitzicht op de Egeïsche wateren, de stad Mykonos en het kleine eiland Baos met de pittoreske kapel van Sint-Joris.

De bouwkwaliteit is van de hoogste standaard, met de nadruk op veiligheid en de nieuwste slimme woningtechnologie. De op afstand bediende BAS / BMS-systemen bewaken en regelen alles, van de temperatuur / vochtigheid van het huis tot verlichting en muziek. Voor maximale controle over uw eigendom, zijn er High Definition-camera's geïnstalleerd op verschillende posities, waaronder de poorten van het landgoed. Met het oog op veiligheid is er bij de ingang van het complex een vrijstaand bewaker / conciërgewoning gebouwd. Met toestemming van de eigenaren kunnen alle camera's in realtime 24/7 bewaakt worden vanuit de controlekamer. Het gemakkelijke leven en de alledaagse functionaliteit worden verder verbeterd door de milieuvriendelijke apparatuur voor het verwerven van water en energie van de woning. Water wordt ter plaatse opgeslagen en het systeem is geprogrammeerd om de eigenaar te waarschuwen als het niveau onder een instelpunt daalt. Het afvalwater wordt gefilterd en hergebruikt in de tuinen, waardoor het totale verbruik tot een minimum wordt beperkt. Ten slotte is het huis uitgerust met een dieselgenerator die urenlang stroom van het elektriciteitsnet kan leveren om de, helaas frequente, stroomuitvalproblemen te overwinnen, vooral tijdens het hoogseizoen.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


DAMCO ENERGY
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB