Verkoop Villa, Haniotis, Halkidiki, Griekenland, Chanioti, Halkidiki, Greece

Verkoop - Cod. 36365

  • Typologie: Villa
  • Gebied: 200 m²
  • Getal kamers: 6
  • Verdieping: 3
  • Staat van het gebouw: New building

Ongelooflijke villa's te koop in Griekenland, Halkidiki, Hanioti. Hanioti is een van de meest levendige dorpen van Chalkidiki. Het huis ligt naast het olijfboombos. De constructie is gloednieuw vanaf 2017. Er zijn twee overloopzwembaden, die worden onderhouden door nieuwe technologieën die chloride in het systeem uitsluiten. Er zijn 4 badkamers, een grote woonkamer en 6 kamers. Er is een grote opslagplaats. Parkeren is mogelijk. De villa's bieden een prachtig woonpark. Elke villa heeft een eigen open haard. De locatie van de villa's biedt een complete afzondering van het stadslawaai en de chaos, waardoor de bewoners volledig kunnen ontspannen en kunnen genieten van de rust van de Medditeranean-zee, die te zien is in al zijn uitgestrektheid en schoonheid. Vanuit de huizen kunt u de tweede etappe van Chalkidiki-Sithonia zien. Elke nacht kun je genieten van de zonsondergang op de heuvels van Kassandra.
De zee ligt in de nabijheid van 400 meter, waar enkele van de beste strandbars van Hanioti liggen. #experiencethebestofgreece

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Ad geplaatst door Private
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB