Verkoop Landbouwgrond, Posidi, Halkidiki, Griekenland, Posidi, Chalkidiki, Greece

Verkoop - Cod. 31306

  • Typologie: Landbouwgrond
  • Gebied: 6400 m²
  • Getal kamers: 0
  • Verdieping: 0

GRIEKENLAND, CHALKIDIKI, POSIDI: op de top van de heuvel en op 750 meter loopafstand van het strand, ligt een 4200 vierkante meter grote olijfboomgaard met majestueuze uitzichten, gelegen aan de onderkant van het eerste schiereiland van Chalkidiki op de gemeente Kassandra en dicht bij de badplaats Possidi. Het perceel is binnen 1 uur rijden van de luchthaven van Thessaloniki (SKG).

Het olijfveld heeft een adembenemend 180 graden panoramisch uitzicht (zie de video) van noord naar oost (op het zuiden in het midden) en biedt een prachtig uitzicht op de kaap van het schiereiland, de zee en de berg Olympus, ver over de zee. Het is gelegen op de top van de ~ 80meters hoogtecirkel die de bijnaam geeft naar de locatie 'Pyrgos' wat 'Toren' betekent, omdat het een van de beste uitzichten heeft op het hele schiereiland. Het veld heeft op dit moment gezonde olijfbomen, waarvan sommige meer dan een eeuw oud zijn en momenteel actief worden geoogst voor extra vierge olijfolie van de Chalkidiki-soort. Dit veld wordt verkocht zoals je het op de foto's kunt zien.

Het veld heeft een 5-6meter directe toegang tot de kleine weg van de gemeente en aangezien de locatie nauwelijks is bewoond, is er geen verkeer op de weg. Het is een rustige en kalme natuurlijke locatie. De naburige eigendommen van de westkant zijn leeg en vanaf de noord- en oostzijde zijn er enkele sporadische maisonnettes en villa's. Dit veld is perfect voor het bouwen van een villa, een hotel of resort, een restaurant etc. Alle benodigde vergunningen en papierwerk zijn al beschikbaar voor navraag en voorbereid.

Er zijn twee grote stranden dichtbij het veld. Het strand van Possidi ligt op 10 minuten loopafstand (zie foto) ~ 750meters en het Aegeopelagitika strand (rechte lijn naar de zee)

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Ad geplaatst door Private
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB