Verkoop Café/Restaurant/Nightclub, Marathia, Zakynthos, Griekenland, Limni Keri

Verkoop - Cod. 24600

  • Typologie: Café/Restaurant/Nightclub
  • Gebied: 5000 m²
  • Getal kamers: 16
  • Verdieping: 1-2
  • Staat van het gebouw: Excellent

RESTAURANT MET AANGELEGEN STEENHUIS.
Locatie: LIMNI KERI, BINNEN HET ZAKYNTHOS MARINE PARK.
Luxe afwerking - Prachtig uitzicht op de schildpaddenbaai.

MOGELIJKHEID OM DE BOUW TE TRANSFORMEREN IN:
- VILLA OP 2 VERDIEPINGEN MET ZWEMBAD
-2 APPARTEMENTEN MET AFZONDERLIJKE ONTVANGSTEN
- HOTEL VAN 800 M2

DE STRUCTUUR
Het gebouw, waarvan de werken in 1994 werden gestart en in 2003 werden voltooid met de bouw van de parkeerplaats en het huis eronder, werd gebouwd op een ongedekt terrein van ongeveer 4.300 vierkante meter, waarvan meer dan de helft beplant met tientallen planten, fruitbomen van verschillende soorten en meer dan 30 olijfbomen (waarvan er twee meer dan honderd jaar oud zijn). Voorbij de provinciale weg eronder is een 500 m² onoverdekt terrein begrensd door olijfbomen. Er zijn aansluitingen voor de elektriciteitsleiding (driefasig (380 volt), telefoon en water (gemeentelijke watervoorziening) Er is ook een cilinder van 1600 liter voor LPG-gas (vloeibaar propaan).

De hoofdingang is een korte privéweg die de gemeentelijke weg verbindt met de parkeerplaats. Er is een tweede bovenste secundaire ingang: een full-service "service" -ingang waarmee u comfortabel kunt tanken, laden en lossen, enz.

De parkeergarage is op twee niveaus ontworpen en in een "ring" ontworpen om gemakkelijk in- en uitstapmanoeuvres mogelijk te maken. Het heeft een capaciteit van ongeveer 35 parkeerplaatsen. Er is een pergola-garage. Via een trap heeft u direct toegang tot het huis en vervolgens tot het restaurantterras, van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de schildpaddenbaai beneden.

HET RESTAURANT
Het restaurant La Bruschetta heeft momenteel een capaciteit van ongeveer 150 zitplaatsen, grotendeels verdeeld over een hoofdterras en twee andere kleinere terrassen, waarvan één op het bovenste niveau. Vanaf elk punt heb je een prachtig uitzicht op de baai en de omliggende heuvels.
Een deel van het hoofdterras is bedekt met een pergola, deels met ramen, waardoor u de activiteit zelfs in de koudere maanden kunt uitvoeren. In dit geval is de capaciteit ongeveer 50 zitplaatsen.

De terrassen zijn zo gebouwd dat ze ook geschikt zijn voor evenementen zoals bruiloften, verjaardagen, zakelijke diners, enz. beide om ruimtes te krijgen om te dineren met een bepaalde privacy door een spel van kolommen van de pergola die de tafels verdelen. De twee toiletten zijn verdeeld in mannen / vrouwen met aparte kleedkamers.
De keuken van het restaurant (ca. 55 m²) is uitgerust, comfortabel en efficiënt. Er is een koelruimte en een badkamer met douche voor het personeel in de keuken. Achteraan is er een overdekt terras van ongeveer 30 vierkante meter. gebruikt voor gebruik van verwerking, ontspanning voor personeel, etc. Buiten, aangrenzend, zijn er 2 andere kamers (een van 15 m². Gebruikt als een kast, de andere van 13 m². Uitgerust met badkamer met douche en toilet. Gebruikt als een kleedkamer voor het personeel).
Het restaurant is verbonden met het gemeentelijk aquaduct en heeft een tank (in gewapend beton) met een inhoud van 15 m3, gebouwd onder de keukenvloer.

Materialen zoals lokale steen, smeedijzer, cipressen, enz. Werden gebruikt om het gebouw te bouwen, allemaal ondersteund door een solide anti-seismische structuur van gewapend beton.
Meer dan 18.000 handgemaakte bakstenen werden gebruikt voor de kolommen en de verschillende buitenmuren in een ambachtelijke oven op het eiland. Voor de vloeren van de terrassen (ca. 200 m²) werden natuurlijke roze marmeren tegels (30x30 cm) van het bedrijf "Cotto Veneto" uit Treviso gebruikt.

HOUSING
Het huis is ontworpen en gebouwd in de traditionele stijl van het eiland.
Het heeft een oppervlakte van meer dan 120 vierkante meter. verdeeld in: entree, veranda van 35 m². met uitzicht op zee, woonkamer van 30 m² met hoek open haard en open keuken op bovenste verdieping, kleine kast onder de trap, gang met ingebouwde kledingkast van 10 m², badkamer met douche, slaapkamer van 12 m². met ingebouwde kledingkast en balkon, nog een slaapkamer van 25 m² met een veranda van 12 m², een badkamer met douche, 15 m² ingebouwde kledingkast., nog een kast van 10 m².
Het is warm in de winter omdat het volledig is gebouwd met stenen muren buiten en binnen met een breedte van 50 cm. terwijl de plafonds in hout zijn met cipressen. De daken zijn geventileerd en geïsoleerd met speciale thermische materialen.
De gemiddelde inwendige hoogte is m. Ongeveer 3,00 Er is de hydraulische en elektrische voorbereiding voor het verwarmingssysteem (er is een ruimte gecreëerd onder de veranda voor de mogelijke installatie van de ketel). Er is een airconditioningsysteem met warmtepomp in elke kamer.
Het huis is ook verbonden met het gemeentelijk aquaduct en heeft een stortbak (in gewapend beton) met een capaciteit van 12 m3, gelegen onder de veranda.

HET GEBOUW, RESTAURANT EN THUIS WERD GEREALISEERD VOLGENS WETGEVINGSREGELS. ALLE MISBRUIK VAN GEBOUW IS GEVRAAGD.


RECLAME '

Na veel en zorgvuldig onderzoek heeft Nino de afgelopen jaren vastgesteld om bruschetta bekend te maken en te adverteren via de volgende communicatiemiddelen:
lokale televisie, lokale en regionale radio, lokale en nationale tijdschriften, internet.

OVERWEGINGEN

Bruschetta-klanten zijn altijd geselecteerd en van kwaliteit.
Gezien de ligging is het potentieel uitstekend in termen van investeringen en omzet (die altijd is toegenomen, behalve in het jaar van de algemene crisis van 2004 waarin slechts 8% daalde), ook rekening houdend met de mogelijkheid de faciliteit het hele jaar open houden, gezien de dringende vraag van vaste klanten.
Bovendien zorgden de Olympische Spelen van 2004 in Athene voor een toename van toerisme en investeringen, niet alleen op nationaal niveau: de Griekse regering zelf heeft zich sterk gericht op Zakynthos en heeft investeringen gedaan met de bouw van de nieuwe internationale luchthaven, de nieuwe haven, de nieuwe ziekenhuis, met de verbetering van nieuwe communicatiemiddelen van en naar het eiland (Zakynthos is nu al enkele jaren verbonden met alle Europese landen en vanuit Israël, Bohemen, Finland, Zweden, enz. met lijn- en chartervluchten).

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Ad geplaatst door Private
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB